Zomer- & Wintercheck

image 01 image 02

Ga het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met de Zomer- en Wintercheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze monteurs weten precies waar ze op moeten letten. Jouw auto is zodoende altijd in betrouwbare topconditie.

Veilig de weg op: slechts € 19,95

Laat jouw auto voor het zomer- en winterseizoen tijdig nalopen door onze monteurs. Een Zomercheck of Wintercheck kost slechts € 19,95. Voor de prijs van een uitgebreide lunch weet je dus zeker dat jij en je passagiers altijd in een veilige en betrouwbare auto rijden.
Wat wordt er gecontroleerd tijden de Zomer- of Wintercheck

Bij de Zomer- en Wintercheck wordt je auto uitvoerig gecontroleerd op respectievelijk 26 en 25 belangrijke punten. Speciale aandacht krijgen: image 02

Zomercheck - specifiek:

Jouw auto wordt gecontroleerd op alle vitale punten. Denk daarbij onder meer aan remmen, schokbrekers, koelsysteem, banden en (eventueel) de stekkerdoos van de trekhaak.

Wintercheck - specifiek:

Alles is erop gericht om met jouw auto goed voorbereid de winterperiode in te gaan. Tijdens de controle ligt de nadruk op banden, verlichting, remmen, accu, ruitenwissers en antivries.

Aanvullend onderhoud in overleg

Het kan zo zijn dat de monteur constateert dat jouw auto meer onderhoud nodig heeft. In dat geval wordt dat eerst met je besproken. Ben je akkoord, dan wordt er een overzichtelijk serviceplan opgesteld en een offerte gemaakt. Is een reparatie noodzakelijk? Onze monteurs herstelt het bewuste onderdeel zo snel mogelijk op vakkundige wijze.

Tip:

Combineer de Zomer- of Wintercheck eens met een Aircocheck (die niet standaard bij een onderhoudsbeurt is inbegrepen). Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht, 's zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam en op natte en koude dagen voorkom je beslagen ruiten.

Bedrijfs info

Afspraak maken:Via deze link kunt u een werkplaats afspraak maken.
Contact info: Voor contact gegevens, vragen of suggesties.
Route: Waar kunt u ons vinden hoe komt u bij ons.
Openingstijden Werkplaats:Ma. tot Do. van acht tot vijf uur.
Vrijdag van acht tot vier uur.
Zaterdag zijn we gesloten.