Sneeuwbal Garage gaat verder als

onafhankelijke SKODA specialist.Een vertrouwde SKODA specialist dichtbij u in de buurt. Daarin onderscheidt de Sneeuwbal Garage zich van de grote en onpersoonlijke dealerorganisaties. In deze trend van schaalvergroting willen wij niet meegaan. Daarom hebben wij besloten om vanaf 2014 verder te gaan als onafhankelijk SKODA specialist.

Wat betekent dit voor u?

Als SKODA-rijder merkt u weinig van dit besluit. Een team van geschoolde servicemonteurs blijft u nu en in de toekomst van dienst met reparaties en uitgebreide servicebeurten. Het onderhoud en de garantieafhandelingen blijven wij vakkundig en conform de richtlijnen van SKODA Nederland en met originele onderdelen uitvoeren. Hebt u een SKODA Mobiliteitsgarantie? Ook hier bieden wij u een passende oplossing voor aan.

Gespecialiseerd in SKODA

De Sneeuwbal Garage heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het merk SKODA. Niet alleen onze monteurs, ook onze afdeling Verkoop kent uw SKODA van binnen en van buiten. De verkoopafdeling geeft u graag persoonlijk advies over een nieuwe of gebruikte SKODA. De verwachting is dat het aanbod aan automerken in de toekomst toeneemt. Daarom zijn wij inmiddels gestart met het uitbreiden van de showroom.

Het hele team van de Sneeuwbal Garage staat klaar om u als onafhankelijk SKODA specialist de service te verlenen, die u van een professioneel autoservicebedrijf mag verwachten. Wij zien ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten in onze showroom of werkplaats. Wij praten u dan graag bij over de laatste ontwikkelingen in ons garagebedrijf.

Tot ziens in de Sneeuwbal Garage,

Jeroen Wagner
Directeur

Bedrijfs info

Afspraak maken:Via deze link kunt u een werkplaats afspraak maken.
Contact info: Voor contact gegevens, vragen of suggesties.
Route: Waar kunt u ons vinden hoe komt u bij ons.
Openingstijden Werkplaats:Ma. tot Do. van acht tot vijf uur.
Vrijdag van acht tot vier uur.
Zaterdag zijn we gesloten.