Ruiten service.

image 01

Heb je ruitschade? Wij herstellen de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Ruitschade? Bel ons!

image 02 Ruitschade kan je op elk moment overkomen. Daarom staan wij ook op elk moment van de dag voor je klaar.
Bel ons tijdens kantooruren op 070 - 3452137.
Veilig en met behoud van garanties Je ruitschade vakkundig laten herstellen door ons heeft vier grote voordelen: Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van jouw Škoda is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ook ruiten vormen daarvan een essentieel onderdeel! Ook bij lichte schade Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij ons is dan heel slim! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en je voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).Gratis, of ander financieel voordeel Ook financieel profiteer je van het ruitherstel bij ons. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Je krijgt bovendien korting op je eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij.

Bedrijfs info

Afspraak maken:Via deze link kunt u een werkplaats afspraak maken.
Contact info: Voor contact gegevens, vragen of suggesties.
Route: Waar kunt u ons vinden hoe komt u bij ons.
Openingstijden Werkplaats:Ma. tot Do. van acht tot vijf uur.
Vrijdag van acht tot vier uur.
Zaterdag zijn we gesloten.