Onderhoud aan airconditioning

image 01

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in je auto, en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook ben je snel van beslagen ruiten af. Laat daarom je airco goed onderhouden. Dit is in kundige handen bij onze monteurs.

Regelmatig onderhoud: veilig en fris

Regelmatige controle van je airco door onze monteurs is om meerdere redenen een slimme zet. Je rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen! image 02

Uitleg Airco onderhoudsbeurten

Om je airco in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Sneeuwbal Garage kan de volgende onderhoudsbeurten verzorgen:

Airco check - €19,95

Vervangen stof- en pollenfilter - vanaf €19,95

Als de monteur constateert dat het filter niet meer goed functioneert, is vervangen een optie. Na vervanging stroomt er meer lucht de auto binnen dan daarvoor, en is de luchtkwaliteit beter en dus gezonder.

Airco geurbehandeling - €59,-

De geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit je airco, ook wordt de lucht veel schoner en dus gezonder. Aangeraden wordt om dit eens per jaar te laten doen.

Airco onderhoudsbeurt - € 129,-

LET OP !!!

Airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak bij ons voor een check van je airco.

Bedrijfs info

Afspraak maken:Via deze link kunt u een werkplaats afspraak maken.
Contact info: Voor contact gegevens, vragen of suggesties.
Route: Waar kunt u ons vinden hoe komt u bij ons.
Openingstijden Werkplaats:Ma. tot Do. van acht tot vijf uur.
Vrijdag van acht tot vier uur.
Zaterdag zijn we gesloten.